FORGOT YOUR DETAILS?

Om oss

Grundades 1999, N.D.V. Advisers är en ledande leverantör av skräddarsydd språkutbildning, tvärkulturell medvetenhetsträning och översättningstjänster för globala företag.

Natacha de Vadas är grundaren av och VD för N.D.V. Advisers

Hon har över 30 års erfarenhet inom språk och tvärkulturell utbildning. Hon är en etnisk indisk, född i brittisk kontrollerade, multikulturell Singapore, utbildad i USA, i Storbritannien, Sverige och Frankrike, fick hon tvärkulturell erfarenhet innan den blev ett begrepp.

Hon har lång erfarenhet av att leverera en mängd olika kurser från affärsengelska kurser i förhandlingar, engelska för finanser, juridisk engelska, samt rådgivning till företag och kommuner med affärsidéer inom marknadsföring och ledning och interkulturell medvetenhet.

Natacha är en certifierad TOEFL och TOEIC-instruktör och Cambridge University ESOL examinator för hela övre sviten av examen. Hon fick en MBA från den prestigefyllda Ecole Supérieure de Commerce et Management, Grande Ecole i Frankrike, samt en avancerad Certifikat i TESOL (Accreditat).

År 2013, var N.D.V. Advisers var inbjudna att gå med i The Pyramid Group, en ledande leverantör av ESP (engelska för speciella ändamål). Alliansen av N.D.V. Advisers + Pyramiden-Gruppen ger oss en större pool av språkexperter som kan inkallas med kort varsel för att ge specialist-utbildning eller översättningar som är specifika för din bransch.

Varför välja oss

01
Vi erbjuder gratis konsultation, diagnostisk test och bedömning för att bestämma din nivå.
02
Vi använder den gemensamma europeiska referensramen för språk. Denna kompetent utvecklade skala gör att du kan se din tillväxt i kunskap om målspråket. Det diplom du kommer att få när du avslutar din kurs kommer att ange din nivå med den europeiska skalan. Detta gör det enkelt för dig att veta vilken nivå du är på om du vill fortsätta dina språkstudier.
03
Våra språkkonsulter är infödda talare och experter på sitt område. Rättslig engelska lärs ut av advokater och teknisk engelska av ingenjörer som arbetar i fält. Våra finans- och affärsengelska kursledare har examen i Business Administration eller MBA. Utöver detta har de också undervisningsreferenser, TESOL eller TEFL.
04
N.D.V. Advisers är så säkra på att du kommer att göra framsteg att vi garanterar det. Om ditt målspråk inte förbättras med den takt som vi förväntar oss baserat på din inledande test kommer NDV att tillhandahålla ytterligare stöd och klasser du behöver för att nå din mål-nivå utan extra kostnad. Självklart måste du delta i alla dina regelbundna klasser, gör alla dina tilldelade läxor och delta fullt ut i dina klasser.
TOP