FORGOT YOUR DETAILS?

Anna WikSenior projektledare, OMT AB
Jag träffade först Natacha när jag var direktör för Volvo I.T. Mälardalen. Vi köpte språkutbildning från N.D.V. Advisers och sex av Volvo IT: s personal, inklusive jag själv tog Cambridge Business English-certifikatet. Jag fortsatte med att ta Cambridge First Certificate nästa år. Som områdeschef för Leax fann jag, N.D.V.Advisers vara ett naturligt val när vi behövde uppgradera vårt språk och kulturella medvetenhetsfärdigheter.
Ola JohanssonMD, Trunk
Min framgångsrika bakgrund i "bandy" (3 VM guldmedaljer och 16 SM guld medaljer) ledde mig att starta Trunk, ett företag som utvecklar ledarens medvetenhet och förmåga att starta projekt och underlätta utvecklings-processen. Jag har fått föreläsa och presentera våra coachingmetoder till globala företag och N.D.V. Advisers har framgångsrikt förberett mig och gett mig det förtroende jag behöver för att tala engelska inför stor internationell publik.
Anders AngerbjörnVD, Alvenius
Jag började som VD för Alvenius år 2007. När jag kom ombord, var mycket nödvändigt att göra och språkutbildning var en av dem. Jag träffade Natacha 2007 och gjorde ett mentalt beslut att använda N.D.V. Advisers på grund av kompetensen och professionalism som företaget tillhandahåller. Men att få företaget i ordning var en prioritet, så språkutbildningen fick lov att vänta. Efter fyra långa år, 2011, investerade Alvenius i långsiktig språkutbildning. Både affärsengelska (Cambridge B.E.C. Vantage) för ledningsgruppen och teknisk engelska för ingenjörer. Båda kurserna var informativa och gav hög utbildning och tillhandahöll viktiga kulturella insikter för Alvenius. Vid slutförandet i december 2011, förnyades båda klasserna omedelbart i januari 2012.
Eva KlaasmaHuman Resource Specialist
N.D.V. Advisers togs in för att hjälpa oss med språk och tvärkulturell utbildning när Volvo Personvagnar togs över av Ford Motor Company år 2000. 2001, 10 studenter inklusive jag själv började förbereda för Cambridge Business English Certifikat när det lanserades första gången i Sverige. Alla elever blev godkända med goda omdömen. N.D.V. Advisers har framgångsrikt utbildat vår personal för att förbereda sig och godkännas i Cambridge First Certificate; Cambridge Preliminary Test samt skräddarsydda kurser som "Presenting in English" och "Negotiating in English". Allt som allt har omkring 40 av vår personal fått språkutbildning från N.D.V. Advisers och är mycket nöjda. Mycket har hänt sedan 2000. Volvo Car Corporation fortsatte att vara Getrag AWD och idag är vi GKN Driveline i 2012 AB, Sverige. Vår språkleverantör, ND.V. Advisers, har varit densamma.
Anna BelinkiPlatschef, Affärshögskolan
Detta är det andra året som N.D.V. Advisers har utbildat våra studenter i affärsengelska. Våra studenter är mycket nöjda med lektionerna (baserat på kvalitetkontrollrapporter). Många elever var mer självsäkra i skrivandet och talandet efter avslutad kurs. Studenterna motiverades, närvaron var hög under hela kursen och framgången var 100%. Affärshögskolan kommer att använda N.D.V. Advisers 2013 också. Jag lämnar min anställning och kommer personligen att rekommendera N.D.V. Advisers att fortsätta som vår språkleverantör.
Anita NordinPersonalkoordinator
Ramnäs Bruk är en ledande tillverkare av kvalitetskedjor och förtöjningssystem. Kvalitet är ett sätt att leva på Ramnäs Bruk och vi väljer N.D.V. Advisers som vår språkleverantör. Vi satsade på en kurs i affärsengelska och teknisk engelska i början, och har fortsatt att köpa uppfriskningskurser genom åren. Vi är nöjda med den utbildning vi får och många studenter utvecklar på längre sikt en arbetsrelation med N.D.V. Advisers, ibland bara för få hjälp med grunden, men också om vi behöver vägledning när vi skriver en rapport eller före en viktig förhandling.
Otto Zelaya
ND.V Advisers blev relevant för mig när jag skulle ansöka om min BsC i International Business på Copenhagen Business School. Universitetet krävde ett IELTS övergripande resultat på minst 6. N.D.V Advisers hjälpte mig inte bara att uppnå mitt mål utan överträffade även mina förväntningar eftersom jag fick en poäng på 8 på provet. Dessutom skulle detta inte ha varit möjligt utan ett genomtänkt sätt att undervisa. Jag fick övningar som jag inte hade tillgång till på egen hand och gav direkt återkoppling av mitt arbete för att klara provet inom den angivna tidsramen. ND.V Advisers hjälper dig att få dina språkliga mål vare sig de är för personlig eller yrkesmässig användning.
TOP